Де українські біженці в Польщі можуть дізнатися про доступну фінансову допомогу? Які програми підтримки існують для тих, хто вимушено залишив Україну через війну, і як можна отримати необхідні консультації?
Про фінансову допомогу в Польщі
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-10-17 11:52:25
Війна в Україні змусила нас переїхати до Польщі, де ми почали нове життя з чистого аркуша. Перші місяці були дуже важкими, оскільки ми не знали, до кого звернутися за допомогою. Однак, завдяки рекомендації знайомих, я дізналася про портал Spilnoinpl. Цей сайт став для мене джерелом інформації про те, як отримати допомога українцям в Польщі https://spilnoinpl.org/article/hroshova … ophenhilfe ми швидко подали заявку і отримали необхідну підтримку, яка допомогла оплатити житло та придбати їжу. Сайт дуже зрозумілий, з великою кількістю порад для біженців. Якщо ви теж у Польщі і шукаєте допомогу, обов'язково зверніться до Spilnoinpl – не пошкодуєте!
Поделиться32024-11-19 19:19:45
Очень интересная тема, что даже удивлен найти такое на обычном форуме, думаю стоит полазить по веткам еще. Немного убью времени, но ничего...