Чи можете ви поділитися досвідом співпраці з адвокатом, який займається справами ДТП? Яка була вартість його послуг та чи виправдала вона ваші очікування, адже дуже важливо знати, чи варто інвестувати в професіонала в цій сфері?
Мені потрібен топовий адвокат по ДТП
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-09-26 16:25:54
Як жінка, яка вперше потрапила в ДТП, я була абсолютно розгублена і налякана. Мені здавалося, що я не впораюсь з усіма юридичними питаннями, і страхова компанія намагалася уникнути відповідальності. На щастя, моя подруга порадила звернутися до адвоката Владислава Тимошенка. Він одразу ж заспокоїв мене, чітко пояснив, як поводитися під час ДТП, і допоміг правильно зафіксувати всі деталі аварії. Можу сказати, що вартість послуг адвоката по дтп https://advokatkiev.top/ua/vartist-poslug цілком адекватна, тому звернутися може кожен. Його підтримка була неоціненною, адже я зовсім не розуміла всіх юридичних тонкощів, пов'язаних з відшкодуванням збитків і страховими спорами. Владислав взяв на себе всі складні питання, від роботи з поліцією до врегулювання суперечок зі страховою компанією. Завдяки його досвіду у кримінальних і цивільних справах, мені вдалося отримати належну компенсацію і закрити справу без зайвого стресу. Я дуже вдячна йому за людяність і професіоналізм та рекомендую всім жінкам, які потрапили в схожі ситуації, не вагатися і звертатися до Владислава Тимошенка.