Підкажіть, будь ласка, якісні чоловічі кросівки краще купувати. Я планую займатися спортом і мені потрібні надійні та комфортні кросівки для тренувань. Не знаю, яку модель краще вибрати, щоб не розчаруватися в покупці.
Чоловічі кросівки
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-16 00:11:23
Можу порекомендувати тобі Adidas Ultra Boost. Вони мають м'яку підошву з технологією Boost, яка забезпечує амортизацію при кожному кроці і зменшує навантаження на суглоби. Кросівки також мають дихаючу верхню частину з тканини Primeknit, яка підтримує ногу і не стискає її.
Поделиться32023-03-16 00:11:54
Віддаю перевагу Nike Air Zoom Pegasus. Це найпопулярніша модель від Nike, яка має міцну підошву з технологією Zoom Air, що забезпечує повну амортизацію та підтримку. Кросівки також мають дихаючу верхню частину з мережива, яка забезпечує вентиляцію і комфорт.
Поделиться42023-03-16 00:13:08
Підкажіть, будь ласка, якісні чоловічі кросівки краще купувати. Я планую займатися спортом і мені потрібні надійні та комфортні кросівки для тренувань. Не знаю, яку модель краще вибрати, щоб не розчаруватися в покупці.
Хочу порекомендовати тобі взяти кросівки Vitto Rossi https://vittorossi.ua/ua/shop/muzhskie_ … krossovki/ це бренд один з найкращіх на ринку, який має високу якість та комфорт. Мої кросівки мають підошву з технологією, яка забезпечує м'яку амортизацію та ефективну підтримку при здійсненні різноманітних вправ.
Крім того, верхня частина виготовлена з мережива, яка забезпечує вентиляцію та комфорт під час бігу, або інших вправ. Кросівки також мають стильний дизайн, тому ти можно носити їх не тільки на тренуваннях, але й в повсякденному житті.